Er du virkelig frelst?

Religioner søger at vise, at mennesket er en synder gennem moralske og juridiske spørgsmål, men Bibelen viser, at alle blev syndere på grund af et enkelt lovovertrædelse “Og når han kommer, vil han overbevise verden om synd og om retfærdighed og om dom” (Joh 16: 8).


Mange kristne ved ikke, om de er gemt, usikkerhed, der kommer fra visse doktrinære holdninger, eller ikke forstår nogle bibel vers.

Vers indeholder advarsel i omsorgen for frelse synes at opveje de garantier, der er indeholdt i evangeliet om frelse, og mange tvivl de virkelig frelst.

Forståelse advarslen i det følgende vers: “Ikke enhver, som siger til mig: Herre! komme ind i Himmeriget, men den, der gør min Faders vilje, som er i himlene” (Matt 07:21).

I betragtning af dette vers, mange tvivler deres frelse og undre sig over muligheden for at blive snydt, fordi de tror, de er gemt. Uomtvistelig, er stadig førerne af pseudo kristendom, der bruger verset kun at indgyde frygt i folk, men også ikke forstår sandheden indeholdt deri.

Da Jesus sagde: “Ikke enhver, som siger til mig: Herre, Herre, ‘talte til et publikum der viser, at, bare ikke kalde ham Herre, før det er nødvendigt at gøre Guds vilje for at komme ind himlen.

Jesus forklarede sine tilhørere om, hvad det kræver at have sikkerhed for frelse, da han demonstrerede sine tilhørere til at sige “Herre, Herre”, garanterer ikke frelse. Visheden om frelse er at gøre hans vilje, den himmelske Fader. Jesus demonstrerede ikke kun, hvad garanterer ikke frelse og efterladt af mennesket har for selv at afgøre, hvad der er Guds vilje. Ikke! Jesus kom til verden for at gøre Faderens vilje og kundgøre mennesket, hvad der er Guds vilje sker af mennesker for at opnå frelse.

Hvad er Guds vilje, at manden udføre, garanterer indrejse til himlen?

Nogle prædikanter, i besiddelse af dette vers arrematam siger sådanne ord har målrettet dem, der “bekender” offentligt med sine læber, som tror på Kristus, men blev aldrig virkelig hævder at indrømme, at han troede på Kristus ikke giver frelse, hvis den angrende ikke adlyde Gud gør hans vilje, som er forvirrende, fordi det ikke præcisere, hvad Guds vilje, eller værre, hævder de, at i overensstemmelse med adfærd, der er etableret af selskabet korrekte er at udføre Guds vilje.

En ting er sikkert: kun indtaste i himlen som født på ny! Du skal bare indtaste i himlen, der har arbejde mere end de skriftkloge og farisæerne! Du skal bare indtaste i himlen, der gør Guds vilje! Men Guds vilje er specifik: de tror på Kristus.

Arbejdet med Gud eller Guds bud, eller Guds vilje er sammenfattet i følgende sætning: “Og dette er hans Bud: at tro på navnet på hans Søn, Jesus Kristus, og elske hinanden, som det hans bud” (1 Joh 3:23; John 6:29).

Men hvis Guds vilje er, at mænd tror på Kristus, da Jesus sagde at han ikke bare sige, -‘Senhor, Herre, ‘men det er nødvendigt at gøre Guds arbejde – essensen af Kristi budskab er, at troede n “Han” Jesus svarede og sagde til dem: “Guds værk er dette: at tro på den, han har sendt” (Joh 06:29).

Gør Guds vilje bringer frelse, aldrig den anden vej, at frelsen resulterer i at gøre Guds vilje. Buzzwords som, ‘Du har ikke gøre Guds vilje for dig at blive frelst, men skal gøre Guds vilje, hvis du virkelig er frelst, “har en enorm fejltagelse.

Ofte synderen hører, at er syndigt at være blevet genereret fra Adam og han har brug for Kristus for at blive frelst, og efter synderen tror, at Jesus er Guds Søn, som tager synd i verden, har sin tillid dekonstrueret efter argumentet om, at »den sande frugt frelse er at gøre Guds vilje.« Dette er en af Satans anordninger, der er den runde om at søge hvem han kan opsluge. Det er en fejl fortabelsens, for at tro på Kristus er Guds vilje, en væsentlig betingelse for at komme ind i Himmeriget, når den troende begynder at være i Kristus og Kristus i troende “Og den, som holder hans bud er deri, og han i ham. Og hermed vi ved, at han bliver i os, af den Aand, som han har givet os” (1 Joh 3:25).

At tro på Kristus som Guds Kristus, der var kommet til verden, er det samme som at være i Kristus, således som tror bliver en ny skabning, fordi bare tro på Kristus for mennesket at opfylde Guds bud.

Når i Filippi fangevogter spurgte apostlen Paulus og Silas, hvad han skal gøre for at blive frelst, svaret var specifik og kategorisk: tro på Herren Jesus! “Og førte dem ud og sagde: Herrer! Hvad skal jeg gøre for at blive frelst? Men de sagde: Tro på Herren Jesus Kristus og du skal blive frelst, og dit hus” (ApG 16:30 -31).

Hvem tror, at Jesus er Guds Søn overvinder verden “Hvem er det, der overvinder verden, men den, som tror, at Jesus er Guds Søn?” (1 Joh 5: 5). At indrømme, at Jesus Kristus er Guds Søn, og at Gud oprejste ham fra de døde er frelse “at hvis du med din mund bekender Herren Jesus, og i dit hjerte tror, at Gud oprejste ham fra de døde, skal du blive frelst” (Rom 10: 9).

Når du tror på Kristus, det vil sige, når gør Guds vilje, mennesket skal være tilsluttet det sande vintræ. At være en pind fastgjort til vin er umuligt ikke bære frugt “bliver i mig, og jeg i dig; Ligesom Grenen ikke selv kan bære frugt, hvis det ikke er i den vin, ej heller kan du, uden I blive i mig. Jeg er vintræet, I er grenene; der er i mig og jeg i ham, bærer megen frugt; for uden mig kan du ikke gøre noget” (Joh 15: 4 -5, 1 Joh 3:25).

Da Jesus siger: “Bliv i mig, og jeg i dig,” han sagde – “Gør det Faderens vilje”; – “Tro, at jeg er den ene sendt af Gud”; – “Udfør Guds værk”, fordi enhver, som tror på Kristus, er i Kristus og Kristus i den troende. At være i Kristus nok til at tro på Kristus (Joh 14: 1), for det er Guds befaling, der resulterer i frelse, da Kristus blev sendt af Gud, således at enhver, som tror på ham, ikke kan gå til grunde før har evigt liv (Joh 3:16).

Frugten, der producerer den troende er at bekende Jesu navn som frelser af verden “derfor lader os tilbyde Gud for ham lovprisningsoffer, dvs. frugten af læber, som bekender hans navn” (Hebr 13:15). Gør Guds vilje er at tro på Kristus, og frugten af den troende er at bekende Kristus, frugten af læber, hvilket ikke er det samme som “frugten af frelse” (Hebr 13:15).

Det bud er at tro på Kristus, frugten er at annoncere den gode nyhed om evangeliet, fordi frugten er frø, der producerer liv. Det er en grotesk fejl at forveksle frugten af læber til Guds bud.

Beviset for frelse er, at Gud oprejste hans Søn fra de døde, og at alle, der adlyder Gud ved at tro på Kristus er gemt, for hans befaling er at tro på Kristus.

Hvis kristne tror, at Jesus er verdens frelser, Guds Søn er født i Davids Hus, der levede et liv uden synd, død og opstanden fra de døde og sidder ved Faderens højre hånd i det høje, er gemt, når vi læser “Hvem lovede før gennem sine profeter i de hellige skrifter, Vedrørende sin Søn, født af Davids Sæd efter Kødet, erklærede Guds Søn ved magten efter Ånd hellighed, ved opstandelsen fra de døde, Jesus Kristus, vor Lord” (Rom 1: 2 -4).

Lad ikke en anden undersøge ægtheden af din frelse, før bevise, analysere dig selv, hvis du forbliver tro på Kristus, for han er den tro, der var til at manifestere, og vi var åbenbart (Gal 3:23). Hvis den troende er at tro, at Jesus er Kristus efter Skrifterne siger, godkendes for Gud.

Hvis nogen forsøger at sætte spørgsmålstegn ved frelse dem, der troede på Kristus, bare det anbefales af apostlen Paulus til korintherne kristne:

“Undersøge jer til jer selv, hvis i troen; bevise dine jer selv. Ved I ikke jer selv, at Jesus Kristus er i dig? Hvis du ikke allerede er forældet” (2 Kor 13: 5).

Det er grunden til, at den troende skal interirar end nået efter at have hørt evangeliet og tror på Kristus “Hvem I også I, da I hørte Sandhedens Ord, Evangeliet om eders Frelse; og efter at have også menes, du blev beseglet med forjættelsens Helligånd” (Ef 1:13).

Nu, hvis de kristne ikke kender, som er i Kristus og Kristus i ham; er kendt, at en ny skabning at være i Kristus; Det er ukendt, som er templet, den iboende Guds Ånd; Det er ukendt, som er Kristi legeme; er kendt, der er lys i Herren; Det er ukendt, der er søn af Gud; er ukendt, som blev døbt i Kristi død; er kendt, at allerede steget med Kristus fra de døde; er kendt, at Faderen og Sønnen kom og gjorde det behandle alle spørgsmål fra Antikrist demoverá sådan kristen tro og vil blive fundet Afvist “Undersøg selv, uanset om i troen; bevise dine jer selv. Ved I ikke jer selv, at Jesus Kristus er i dig? Hvis du ikke allerede er forældet” (2 Kor 13: 5).

Den kristne, der ikke forstår, at Guds vilje er at tro på Kristus, eller som ikke forstår, at tro på Kristus er tilstrækkelig til at resultere i frelse, kan sammenlignes med frøet faldet ved Vejen, er modtagelige for den onde kommer og snuppe frø, som vi læser i lignelsen om sædemanden: “Når nogen hører ordet om Riget og ikke forstår det, da kommer den Onde og river bort, hvad der blev sået i hans hjerte, det er hvad der blev sået ved Vejen” (Mt 13:19 ).

Hvis den troende mener, at:

  • Var en synder, fordi han var en efterkommer af Adam, fordi den blev dannet i synd (Rom 3:23);
  • Jesus blev sendt til verden for at frelse menneskeheden, fordi alle var fremmedgjort fra Gud på grund af lovovertrædelsen Adam (Joh 3:16);
  • Jesus er den evige Ord, der var i begyndelsen hos Gud (Joh 1: 1 -2), og at være Gud, tømt for sin magt og herlighed og blev en mand (Phil 2: 7);
  • Jesus blev introduceret til verden som den enbårne Guds Søn genereret i Marias liv ved Guds Ånd (Joh 1:18; Mt 01:18);
  • Jesus levede blandt mænd, var en deltager i alle trængsler, men var uden synd (Hebr 2:17);
  • Jesus blev korsfæstet, døde, blev begravet og opstod på den tredje dag og sidder ved Guds højre hånd i den højeste (Rom 1: 3 -4), betyder, at omvendte sig, det vil sige, at dens design blev ændret, forvandlet af beskeden evangeliet og effektivt gemmes.

Der er en misforståelse af, hvad der er ægte omvendelse, som også sløret forståelsen af mange kristne. Omvendelse ifølge Bibelen siger at ændre designet af forståelse. Når Jesus fortæller farisæerne: “… medmindre du omvender, I alle omkomme ligeså” (Luk 13: 5), blev der viser, at han på trods af at tænke var i topform for Gud for at være efterkommere af Abraham, i faktisk, det ikke ændre design, de havde, omkomme på samme måde som de nationer, som farisæerne netop havde udstedt en dom.

Omvendelse er ikke bekende fejl og forbrydelser. Omvendelse er ikke at gå til en skriftestol. Omvendelse er ikke bod op. Omvendelse er ikke anger. Omvendelse, “metanoia ‘på græsk, er forpligtet til at have et koncept til at omfavne en ny forståelse.

Farisæerne troede det blev gemt ved at være efterkommere af Abraham, men hvis en farisæer omvende skal erstatte konceptet, der blev gemt ved at være en efterkommer af Abraham ved tanken om, at frelse er i Kristus, efterkommer lovet Abraham. Det er derfor, Johannes Døberen sagde til de skriftkloge og farisæerne – “Omvend jer. Det vil sige, ændre designet af dig, for at blive frelst ikke bare tænke på din far Abraham, fordi stenene Gud kan opvække Abraham Børn “; – “Ændre designet af jer, for Guds rige er inden i jer.”

Sig: – “Herre, Herre”, opfører sig som nogle jøder, der hævdede at tro på Kristus (Joh 08:31), men adspurgt, præsenterede deres virkelige overbevisning, “Vi er Abrahams Sæd, og var aldrig i trældom til ingen; hvorledes siger du, skal du blive fri” (Joh 08:33)?

Selv om mange jøder tror på Kristus, for at skabe deres egen måde, fordi de forstod, at Kristus var af profeterne, eller at det kun var en søn af Josef og Maria. De troede ikke på Kristus som den lovede efterkommer af David; troede ikke, at Kristus er overlegen i forhold til Abraham; troede ikke, at Kristus eksisterede før Abraham; troede ikke, at Jesus er I Am (Joh 8:53).

Jøderne troede på Gud, dog ikke adlyder ham, så sagde Jesus til sine disciple: “Tro på Gud, og tro på mig” (Joh 14: 1). Protesten af James og placeringen af jøderne er klar: “Du tror, at der er én Gud, du gør godt: djævle tror også, og bæve” (Jakob 2:19). Men hvorfor James protesterede denne måde? For Guds bud, at mænd tror på Kristus, og som rent faktisk tror på Gud, må tro på Kristus “Og Jesus råbte og sagde: Den, som tror på mig, tror ikke på mig, men på ham, at mig sendt” (Joh 12:44). Hvis du ikke tror på Kristus, ikke faktisk tror på Gud “, at alle skulle ære Sønnen, ligesom de ære Faderen. Den, der ikke ærer Sønnen, ærer ikke Faderen, som sendte ham” (Joh 5:23).

At tro er nok og mener er nødvendig for at frelse sjælen. Når nogen hævder at blive frelst “tilføjes ikke tro, før der er en specifik tro præcis eneste hindring for forståelse.

Hvad er den slags tro, der er for at frelse sjælen?

Nu tror, at Jesus kom i kødet er den slags tro, der er for sjælen frelse, men tror, at Jesus ikke kom i kødet er en tabt tro fremmet af Antikrist “For mange bedragere indføres i verden, der ikke anerkender, at Jesus Kristus kom i kødet Dette er bedrageren og så antikrist” (2 Joh 1: 7; 1 Joh 4: 2).

Tror, at Jesus blev korsfæstet, døde og opstod fra de døde er den slags tro, som resulterer i frelse sjælen, men tror, at Jesus ikke døde eller ikke opstå fra de døde, er den form for tro på, at der ikke er fri for fordømmelse (1 Kor 15: 3 -4).

Tror, at Jesus af Nazareth er Kristus, Guds Søn, er den slags tro, der er til frelse, men at benægte, at Jesus er Kristus er den slags tro, ikke giver frelse.

Tror, at Jesus er den evige, den samme i går, i dag og for evigt, er den form for tro for frelse, men tror, at Jesus er en engel eller ærkeengel, ikke giver frelse.

Bekende indrømme, at Jesus er Guds Søn er den slags tro, som resulterer i frelse, men tror, at Jesus blev født af Maria og Josef er den slags tro, der er ikke sandheden om evangeliet, derfor ikke giver frelse.

Tror, at Jesus udfører mirakler, som er en af profeterne, den største lærer nogensinde, hvilket er den største psykolog, den bedste mand, der nogensinde passeret gennem landet, som løser problemer tusinde osv, er ikke den form for tro på, at resultater i frelsen, men gemmes som tror, at Jesus er Guds Søn, som har evige livs ord “Faktisk siger jeg eder, den, som hører mit ord og tror på ham, som sendte mig, har et evigt Liv, og må ikke komme i dommen, men er gået over fra døden til livet” (Joh 05:24).

Jøderne snublede over den anstødssten, fordi de ikke anerkender, at Jesus var søn af Davids, så Guds Søn, i hjertet af kristne bekendelse “Og Simon Peter svarede og sagde: Du er Kristus, Søn af den levende Gud” (Mt 16:16). Hvis accepteret, at Jesus var søn, som Gud lovede David, samtidig nødt til at indrømme, efter Skrifterne, at Jesus var Guds søn (2 Sam 07:13 -14; Salme 2: 7). Søster bekendelse af Lazarus, Martha, var i overensstemmelse med erklæringen fra apostelen Peter, “sagde hun til ham: Ja, Herre: Jeg trorat du er Kristus, Guds Søn, som skulle komme til verden” (Joh 11:27).

Omdannelsen af mennesket følger forkyndelsen af evangeliets budskab, svarer til, hvad der skete med befolkningen i Nineve, der høre profeten Jonas ‘budskab, omregnet (Luk 11:32). Samtalen har ingen relation til den type program, den kristne se på tv; i kostume af mand eller kvinde; med fysiske udseende; med hår, også kort eller lang; med ornamenter, øreringe, parfume osv før konverteringen er bundet til bekendelse af evangeliet.

En anden fejl som følge af en urigtig fortolkning af Skriften er tanken, at en person kun kan virkelig tro, når “beklagelse” sans beklagelse, anger, sorg for fejl begået adfærd. Nu ‘omvender’ er det samme som at tro på evangeliets sandhed, for at tro på Kristus for frelse er kun muligt, når mennesket opgiver (metanoia) deres egne begreber som frelse.

For eksempel: Når evangelisten Matthæus fortæller lignelsen om de to sønner af Jesus fortalte til farisæerne, blev det vist, at Toldere og Skøger troede på budskabet om Johannes Døberen, men den religiøse, trods at se sådan undren, at tro syndere, ikke har ændret sig designet til at tro på budskabet om Johannes Døberen “… senest angrede tro ham” (Mt 21:32).

Et bevis for, at farisæerne ikke troede ord Johannes Døberen er, at de ikke har ændret tilståelse, fordi trods høre, at Guds rige er kommet nær, holdes siger, at de var efterkommere af Abraham. Hvis der ikke var omvendelse, ikke længere henvise til Abraham og ville bekende, at Jesus er Kristus.

Farisæerne angrede ikke (metanoia) Fordi de troede og troede ikke, fordi ikke ændret opfattelse, de har lært af deres forældre (ikke omvendt). Der skal udvises forsigtighed for ikke at forveksle »metanoia« (omvendelse) med den katolske opfattelse af nydelse afledt bod, der stadig gennemsyrer betydningen af ordet »omvendelse«.

At blive frelst er nødvendigt, at Helligånden overbevise manden om synd, retfærdighed og dom. Den overbevisning om synd, at Helligånden ikke fremmer skyldes legalistiske, moralistiske eller formalistiske spørgsmål. Den overbevisning om synd, at Ånden Sato fremmer bevidstheden er efter Skrifterne, at:

– Man er syndigt på grund af Adams ulydighed; at lovovertrædelsen Adams bragte dom over alle mennesker til fordømmelse.

– Dommen Guds er blevet etableret i Eden, bringer fordømmelse over alle mennesker.

– Guds retfærdighed er en handling af substitution, Lydighed Kristus ved overtrædelse af Adam, ikke af adfærdsmæssige problemer.

Religioner søger at vise, at mennesket er en synder gennem moralske og juridiske spørgsmål, men Bibelen viser, at alle blev syndere på grund af et enkelt lovovertrædelse “Og når han kommer, vil han overbevise verden om synd og om retfærdighed og om dom” (Joh 16: 8).

Når man tror på Kristus, mand går fra døden til livet. Når det menes, manden kommer ind gennem den snævre port. Når det menes, at manden går for at være i Kristus, den smalle vej, der fører mennesket til Gud. Bare at være i Kristus, at mennesket er blevet adskilt fra synd og forenet med Gud.

Mennesket bliver reddet af evangeliet, som er Guds kraft til frelse for alle, som tror.

Når vi siger, at mennesket frelses ved tro, siger vi, at mennesket frelses ved evangeliet, fordi evangeliet er troen overgivet til de hellige, som blev åbenbaret i tidens fylde (Jude 1: 3; Galaterne 3: 23).

Mennesket bliver reddet af høringen af tro, som er Guds gave. Da manden hørte evangeliet og troede, adlød troen, hvilket giver dig magt til at blive Guds barn (Joh 1:12). Troen (tro) ægte resultater fra de værker, som Jesus gjorde på Golgata (lydighed), som resulterede i hans opstandelse fra de døde.

At blive frelst er at tro, at Jesus døde for syndere at forløse dem fra fordømmelse arvet fra Adam.

Men tusinder, måske millioner af religiøse, som er medlemmer af kirker, sagde, at påberåbe sig Herren, vil blive chokeret, når de er afvist af Gud. Hvordan kan det være? Fordi nogle tror på Kristus på deres egen måde, og ikke efter Skrifterne “Og Jesus gik ud, og hans Disciple, til landsbyerne ved Kæsarea Filippi; og den måde, han spurgte sine disciple og sagde: Hvem sige Menneskene, at jeg er? Og de svarede, Johannes Døberen; og andre, Elias; og andre, en af profeterne” (Mark 08:27 -28). Andre, fordi de ikke har helt tro på Kristus efter Skrifterne, før forsvandt i deres egne begreber, afviser evangeliets sandhed “Cast ikke væk derfor din tillid, den bærer en stor løn i sig. For I have tålmodighed, at, efter at I har gjort Guds vilje, kan I få løftet” (Hebr 10:35 -36), for Kristi løfte er specifik for dem, der tror på hans navn:” Og dette er det lover han gjorde os, ja, evigt liv “(1 Joh 2:25); “For ham give alle profeterne vidner, at enhver, som tror på ham, får syndsforladelse ved hans navn” (ApG 10:43); “Men alle dem, som tog imod ham, dem gav han magt til at blive Guds børn, dem, der tror på hans navn” (Joh 1,12).

Tror, at Jesus er Guds Søn er tilstrækkelig til frelse, er imidlertid nødvendigt at holde denne tillid til slutningen, da dette er den formaning apostlen Paulus “Ved hvilken I også frelses, hvis du holder hurtigt jeg vil give dig annonceret hvis det ikke menes forgæves” (1 Kor 15: 2). Når du har gjort Guds vilje, der er til at tro på Kristus, bare holde ud til enden for at opnå det løfte, evigt liv!

Formålet med evangeliet og skrifterne er, at mennesket kan tro, at Jesus af Nazareth er Kristus “Men dette er skrevet, at du kan tro, at Jesus er Kristus, Guds Søn, og at tro, du kan have liv i hans navn” (Joh 20:31).

 

Oprindelig artikel: Você é realmente salvo?

Claudio Crispim

Nasceu em Mato Grosso do Sul, Nova Andradina, em 1973. Aos 2 anos, sua família mudou-se para São Paulo, onde vive até hoje. O pai ‘in memória’ exerceu o oficio de motorista de ônibus coletivo e a mãe comerciante, ambos evangélicos. Claudio Crispim cursou o Bacharelado em Ciências Policiais de Segurança e Ordem Pública na Academia de Policia Militar do Barro Branco e, atualmente exerce a função de Capitão da Policia Militar do Estado de São Paulo. É casado com Jussara e é pai de dois filhos, Larissa e Vinícius. É articulista do Portal Estudo Bíblico (www.estudosbiblicos.org), com mais de 360 artigos publicados e distribuídos gratuitamente na web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content