Planen, som Faderen ikke Har plantet

Planen, som Faderen ikke Har plantet, kommer fra den forgængelige frø af Adam. Denne frø er ikke underlagt Guds vilje. Det er en fjendskab frø og alt det, det er født, ikke kan se Guds rige “Fordi det kødelige sind er fjendskab imod Gud, thi det er ikke underlagt Guds lov, hverken faktisk kan være” (Rom 8: 7).


 “Men han svarede og sagde: “Enhver Plantning, som min himmelske Fader ikke har plantet, skal oprykkes med Rode” ( Mt 15:13 )

Ved en lejlighed stod Jesus i synagogen i Nazaret, og gav ham Esajas ‘Bog. Da han åbnede bogen, fandt han den tekst, læse, “The Herrens ånd er over mig, fordi han salvede mig til at forkynde de fattige Har sendt mig til at helbrede den knust, at forkynde for fanger, og sight restaurering. til blinde, for at sætte i Frihed dem, der er undertrykte, at proklamere den acceptable år af Herren…” (Luk 04:18 -19).

Det er, når Jesus sagde til Folket: “I dag dette skriftsted er opfyldt i ørerne” (Luk 04:21).

Da Jesus var blandt mændene, Guds Ånd var over ham (Joh 10:30). Jesu mission var at bringe gode nyheder til de fattige i ånden (Matt 5: 3). Han blev sendt for at trøste den knust. Jesus præsenterede sig som frihed for fangerne i synd. Den blinde, Jesus er Lyset. Den undertrykt af synden finde frihed i Kristus. Jesus indviede tid (år), når mænd er acceptable for Gud (2 Kor 6: 2).

Esajas profeterede, at efter Jesus opfylde sin mission, ville mændene blive kaldt træer af retfærdighed, plantning af Jehova, at Gud kunne blive herliggjort.

Gennem det arbejde, som Kristus, ville mænd kaldes retfærdighed plantage, nemlig “Faderen plantede planter”.

Guds ord (evangeliet) er frø, der giver anledning til ‘træer af retfærdighed’ “Det er da lignelsen: Sæden er Guds ord” (Luk 08:11). Planter plantet Faderen, kommer fra den uforkrænkelige frø, som er Guds ord (1 Peter 1:23).

Kristus er sædemanden, og alle dem, der forkynde den gode nyhed om evangeliet “Sædemanden sår ordet” (Mark 04:14). Men at så ordet, skal du blive født af Guds vilje. Du skal have beføjelse til at være Guds barn (Joh 1:12 -13).

Der er ingen måde Ord evangeliet hvis mennesket ikke er født af hende. Med andre ord er det kun muligt for mennesket at fremstille frugten af læber, der bekender Christ, efter at den er genereret ord.

Derfor er evangeliet er Guds Kraft til enhver, som tror (1 Kor 01:18; 1 Kor 2: 5; Rom 1:16). Evangeliet er magt fra Gud, som giver liv til mænd.

Jesus kom “… for at genoprette de blinde synet…”, men farisæerne og de skriftkloge troede de havde perfekt vision om himmelske ting. Missionen, at Jesus kom til at indse, blev ikke observeret i dem, der troede, de havde en perfekt visning “Og Jesus sagde til ham: Jeg kom ind i denne verden for dom, så de, der ikke kan se, kan se, og de, som se, skulle blive blinde. og nogle af Farisæerne, som vare med ham, hørte det, sagde de til ham: Er vi blinde Jesus sagde til dem: Hvis du var blind, ville du ikke have synd, men nu siger du: vi ser, derfor din synd forbliver” (John 9:39 -41).

Jesus kom for de syge, men den religiøse troede selv er: “Da Jesus hørte det, sagde han til dem, ikke den sunde som har brug for en læge, men snarere dem, der er syge, jeg kom ikke for at kalde retfærdige, men , men syndere til omvendelse” (Mark 02:17).

Men hvorfor farisæerne og de skriftkloge, der blev betragtet er? Fordi de mente, at de var Guds børn, og som er efterkommere af Abraham “De sagde: Vi skal ikke født af utugt, vi Har en Fader, selv Gud” (Joh 8:41).

Farisæerne og de skriftkloge var korrekte? De var Guds børn ved at være efterkommere af Abraham? Ikke! Børnene Guds komme fra Abrahams den troende og ikke forgængelige frø i patriarkens afstamning samme tro “Så de, som ere af Tro er velsignet med den troende Abraham” (Gal 3: 9).

For mænd blive velsignet som troende Abraham, det vil sige børn af den Højeste, må man tro på Guds ord som Abraham troede, og at det vil være for retfærdighed. Gud er ikke forskel på nogen og alle, som tror som Abraham troede, er begrundet i Hans nåde.

Da Abraham troede Gud, blev han retfærdighed træ, plante Herren plantede (begrundes). Men deres kødelige efterkommere ikke nå samme stand for Gud.

At være søn af Abraham er at øve Abrahams gerninger, der er, at tro på Guds ord. Du modtager ubestikkelig frø i hjertet. Dette er Guds værk: tror på det, han sendte (John 8:39; Joh 6:29). Abraham udførte værker af Gud, fordi han troede på Gud, men deres efterkommere, der Har fået overdraget i kødet, der er i sin oprindelse, mente ikke, at Gud sendte, og derfor ikke tror på Gud.

Farisæerne og de skriftkloge var efterkommere af Abraham (Joh 08:37), men de var ikke Guds børn. De troede, det var nok til at bekende at være efterkommere af Abraham at nå Guds Søn (Mt 3: 9).

Farisæerne og de skriftkloge var ikke planter plantet af Gud (ikke tror på Kristus), og derfor ville blive revet (sandsynligvis Guds dom) “Den, der tror på ham, ikke dømt, men den, der ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har troet på navnet på den enbårne søn af Gud” (Joh 3:18).

Vi ved, at de, der ikke tror på Kristus, er planterne ikke plantet af Faderen, og dem, der tror, er træer af retfærdighed, planter tilhørende Faderen.

Men hvornår og hvor onde mennesker blev plantet, da alle mennesker er planter?

 

 

Jøderne mente, at de var Guds børn ved at være efterkommere af Abraham i kødet. De glemte at Abraham modtog Guds Søn, da han troede Gud, og det blev regnet for retfærdighed.

Selv jøderne var efterkommere af Abraham efter kødet, men var stadig Adams børn, som et Guds barn er kun muligt gennem tro.

Det vil sige, alle mennesker er født i Adam er planter, Faderen ikke har plantet. Der er træer af retfærdighed, og derfor ikke plantning af Herren!

Abraham var en efterkommer af Adam, kødet, og genererede kødelige børn. Deres efterkommere blev undfanget i synd, ligesom alle mennesker er undfanget “Se blev shapen i ugudelighed, og i synd min mor undfangede mig” (Sl 51: 5).

Gennem Abrahams tro blev en plante, som Faderen plantede, fordi det var begrundet i Gud. Men deres efterkommere fortsat genereres efter Kødet Abrahams, der henviser til Adam.

Selvom Abraham har nået tilstanden af åndelig mand til at stole på Guds løfte, men han fortsatte med at bære børn efter kødet, forkrænkelige frø deltagere i Adam.

Kun de født af Gud er skabt åndelige mænd. Abraham var søn af Gud ved tro og kun dem, der tror på Gud som den troende Abraham, genereres fra ham.

Menneskeheden er en afgrøde fra en forgængelige frø (som ikke vil forblive evigt), frø af Adam. Enhver mand, der kommer til verden er planter, Faderen ikke har plantet, og det er derfor, at Bibelen siger, at alle har syndet og kommer kort herligheden fra Gud.

For født af kødet, manden af vilje og blod, mænd kommer til verden under fordømmelse. Først efter at være født på ny, efter Guds vilje (Spirit) og ubestikkelige frø (vand), bliver mennesket plantning af Herren.

 

»Og alle dine folk vil være retfærdig, skal arve Landet evindelig, den gren af min plantning, arbejdet i mine hænder, at jeg kan være forherliget« (Es 60:21).

At blive født på ny, skal du være plantet af Gud (gren af min plantning). Den nye skabning i Kristus udelukkende genereret arbejdet i Guds hænder. Der er ingen mand deltage aktivt i den nye fødsel, da det er herlighed til Gud alene tilhører.

For mennesket at være plantet af Faderen man skal tro på Guds ord, der siger: “Se til mig og bliv frelst, alle jordens ender: for jeg er Gud, og der er ingen anden” (Esajas 45:22 ). Hvem ser på forfatteren og fuldender vores tro er, fordi han mente, at kun Gud kan redde ham.

Der ikke tror på den enbårne Guds Søn gør det ser, og lide under konsekvenserne af synd på samme måde, som den bidt af slanger i ørkenen, kiggede ikke (tro) til kobberslangen lide, på det tidspunkt, hebræerne krydsede ørkenen vejen til det forjættede land!

Planen, som Faderen ikke har plantet, kommer fra den forgængelige frø af Adam. Denne frø er ikke underlagt Guds vilje. Det er en fjendskab frø og alt det, det er født, ikke kan se Guds rige “Fordi det kødelige sind er fjendskab imod Gud, thi det er ikke underlagt Guds lov, hverken faktisk kan være” (Rom 8: 7).

Planter der ikke plantet af Gud, vil blive rykket op med rode, fordi ikke stå i dommen: “Derfor ugudelige skal ikke stå i dommen, Heller ikke syndere i menigheden retfærdiges” (Salme 1: 5).

I den forbindelse forudsagde Johannes Døberen: “Og nu også Øksen er lagt til roden af træerne: hvert træ derfor, at der ikke bærer god frugt, hugges om og kastes i ilden” (Matt 03:10).

Mens farisæerne og de skriftkloge fortsatte bekendende, at de var Guds børn ved at være efterkommere af Abraham, ville være at producere dårlig frugt, som viste, at de var ikke Faderen plantede planter og underlagt Guds vrede.

Kun træer, der producerer god frugt, det vil sige, der bekender nærhed af Himmeriget (Kristus) vil forblive evigt (Hebr 13:15). Der vil blive skåret, for Gud selv plantede dem, og vil for altid være værker af Guds hænder. Skud (planter) plantet af Gud.

Claudio Crispim

Nasceu em Mato Grosso do Sul, Nova Andradina, em 1973. Aos 2 anos, sua família mudou-se para São Paulo, onde vive até hoje. O pai ‘in memória’ exerceu o oficio de motorista de ônibus coletivo e a mãe comerciante, ambos evangélicos. Claudio Crispim cursou o Bacharelado em Ciências Policiais de Segurança e Ordem Pública na Academia de Policia Militar do Barro Branco e, atualmente exerce a função de Capitão da Policia Militar do Estado de São Paulo. É casado com Jussara e é pai de dois filhos, Larissa e Vinícius. É articulista do Portal Estudo Bíblico (www.estudosbiblicos.org), com mais de 360 artigos publicados e distribuídos gratuitamente na web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content