Omvendelse

Den bibelske omvendelse udgør ikke en holdningsændring fremmes af den menneskelige bevidsthed. Integrerer et liv før mænd siger et andet aspekt af det kristne liv, ikke anger fremmes af evangeliet. Sand omvendelse siger en ændring i design (metanoia), dvs. En ændring i at tænke over, hvordan mennesket opnår Guds frelse.


»Og tror “ikke på jer selv og sagde: Vi have Abraham til Fader…” (Mt 3: 9)

For at opnå frelse i Kristus var nødvendigt en stor forandring (radikale) i sin måde at tænke på, denne ændring var, da Du hørte evangeliets budskab og troede på Kristus. Evangeliet er en god nyhed, der producerer en radikal forandring i den måde, vi forstår frelse. Denne radikale ændring i at tænke, at evangeliet Ned den mand, der var uden Gud er opkaldt i Bibelen for omvendelse. Omvendelse er ændring i design, koncept, om hvordan mennesket opnår Guds frelse.

Mange skriftkloge og farisæerne kom til dåb Johannes Døberen, men selv efter at være døbt, stadig erklære, at de var Guds børn ved at være efterkommere af Abraham. Johannes Døberen observeret gennem det, de foregav de ikke Har en ægte omvendelse «Og tænk ikke bare sige, at vi have Abraham til Fader” (Mt 3: 9). Det var nødvendigt at de skriftkloge og farisæerne omvende sig fra deres misforståelser om, hvordan at blive frelst, det er, som et barn af Gud. Johannes Døberen er eftertrykkeligt, for selv stenene Gud er i stand til at gøre børn til Abraham, nemlig at gøre (opret) børn til sig selv.

Hvad er din opfattelse af frelse? Har Du nogensinde fortrudt faktum? Du producerer frugter værdig omvendelse?

For at Du kan besvare og kontrollere, at Du Har nået den ægte omvendelse, være opmærksom på følgende:

  1. a) Alle mænd Har omvendt sig fra noget, de gjorde forkert i løbet af sit liv. Omvende sig fra deres fejltagelser, holdninger, beslutninger mv Men er denne form for omvendelse ydelse Salvation?
  2. b) En person, der levede et udsvævende liv i kriminalitet, promiskuitet og løgne, men ved ikke omvende af fejl (holdninger) og går til at leve i et kloster, nåede den ægte omvendelse?
  3. c) En borger dedikeret til at leve et ordnet liv i samfundet, religiøse og til at begå en ulovlig eller uretmæssig handling, og føler dyb sorg over sin handling, nåede sand omvendelse?

Ikke! Er ikke disse typer af beklager, at der er beskrevet ovenfor, at John anbefales! Denne omvendelse fremmes af den menneskelige bevidsthed er, hvad Bibelen kalder omvendelse fra døde gerninger.

Den bibelske omvendelse udgør ikke en holdningsændring fremmes af den menneskelige bevidsthed. Levetiden for integritet, før mænd siger et andet aspekt af det kristne liv.

Sand omvendelse siger en ændring i konstruktion, dvs i at tænke over, hvordan man opnår Guds frelse.

For farisæerne og de skriftkloge var ikke nok til at antage, at de var Guds børn ved at være efterkommere af Abraham “og tænker ikke for jer selv og sagde: Vi have Abraham til Fader” Matt 3: 9 for de rige unge mand var ikke nok til at opfylde loven Eller gøre noget for frelse “Gode Mester, hvad godt skal jeg gøre for at få evigt liv?” (Matt 19: 16). Nikodemus var ikke nok til at være dommer, master, farisæerne, jødisk, etc. “Der var en mand af farisæerne opkaldt Nikodemus, en hersker over jøderne” (Joh 3: 1).

Peter taler om omvendelse, opfordrede jøderne til at ændre deres tankegang og synspunkter om Kristus, som korsfæstede. Først efter jøderne tror på Kristus som Herren ville angrende faktum (APG 02:38).

Bemærk, at Johannes Døberen ikke irettesætte farisæerne og de skriftkloge om fejl, de havde begået. Før skulle omvende fordi, det er på grund af den korte afstand til Guds rige, som er Kristus blandt mænd “Omvend jer, for det er Himmeriget” (Matt 3: 1 -2).

Missionen for Johannes Døber var dette: at forberede Herrens vej, det vil sige, forkynde for mænd, at de er nødvendige for at opgive deres opfattelse af, hvordan at blive frelst, og modtage Kristus.

Ved en lejlighed Jesus irettesatte nogle disciple, som ikke havde nogen ægte omvendelse. Bemærk, at disse disciple troede på Kristus, men de stolede at de blev reddet ved at være efterkommere af Abraham. De havde ikke haft en reel anger, da de stadig var knyttet til den gamle begreb, hvordan man opnår Guds frelse.

“Jesus sagde til de jøder, som troede på ham, hvis I blive i mit ord, er I sandelig mine disciple den kender sandheden, og sandheden skal gøre jer De sagde .. Vi er efterkommere af Abraham og har aldrig været slaver af nogen” (Joh 8: 11 -34).

Disse jøder var ikke omvendt sig. De var enkle Kristi efterfølgere på grund af brød, mirakler, af en konge, etc. Men når sagsøgte, at for at være sande disciple måtte kende sandheden, dvs. lade uvidenhed om synd (omvendelse), viste, hvad var deres opfattelse af frelsen: de stolede på deres egen indbildskhed, at de var det Abrahams efterkommere.

Kristi efterfølgere (jøderne, der troede på ham) var i samme tilstand af de skriftkloge og farisæerne, som var dåb Johannes Døberen: de stolede at frelse kom fra generation (afkom) Abrahams (Mt 3: 9) sammenligne med (Johannes 8:33).

Så hvis du troede på Kristus som din eneste frelser, og forlod den gamle forestilling om, at det var nødvendige ofre, bønner, straffe, oprindelseslande velgørenhed, religion, etc., som skal gemmes, har du nået den ægte omvendelse. Har Du angrede faktisk var der en ændring i sindet kommer fra at vide evangeliet som befriet fra uvidenhed om synd.

Fordi du har omvendt virkelig nu at bekende Kristi navn som den eneste frelser, du producerer den værdige frugten af ​​omvendelse, der er, frugten af ​​læber, der bekender Kristus som Herre (ApG 4:12; Hebr 13:15 ).

En fejl på omvendelse skyldes fejlfortolkning af verset: “Bærer frugter værdig omvendelse« (Joh 3: 8), når udlede, at »frugter værdig omvendelse« henviser til menneskelig adfærd. Bemærk, at frugt, Johannes Døberen sagde siger, hvad manden bekender om, hvordan man opnår frelse, siden da han kommer til formodningen om farisæerne og de skriftkloge.

Hvorfor hvad man bekender (frugt) beviser, hvis hun angrede Eller ej? Fordi adfærd er noget eksternt, at ingen beviser, hvad der er i det menneskelige hjerte. Bemærk, at de falske profeter kommer forklædt som får (adfærd), men ere indvortes rivende Ulve, og kun på deres frugter (som bekender) kan møde dem (Mt 07:15 -16).

Spørgsmål og svar:

1) Hvad er tankegangen hos de skriftkloge og farisæerne om, hvordan man opnår frelse? (Mt 3: 9)

  1. De troede, det var nok til at være en efterkommer af Abraham (søn i kødet) for at nå frem til Guds Søn.

 

2) Navnet fire eksempler på “omvendelse”, der ikke fremmer frelse:

  1. Omvend en kamp med sin mand; angre at opføre sig dårligt i skolen; angre ikke gøre en vigtig beslutning i livet; angre for at have undladt hjælper nogen.

 

3) Hvad er omvendelse til frelse?

  1. opgive de gamle begreber om, hvordan man opnår frelse og acceptere Kristi lære.

 

4) Hvad den rige unge mand mente var nødvendig for at blive frelst?

  1. Har nogle “gode” til Gud.

 

5) Hvilke råd af Peter til jøder, der korsfæstede Herren Jesus?

  1. Omvend, Eller opgive begreberne om medlemskab i kødet Abrahams og Moseloven, og bliv døbt i Jesu navn (APG 02:38).

 

6) Hvilket råd ville Johannes Døberen gav til de skriftkloge og farisæerne for at blive frelst?

  1. Tror ikke, at bare sige, vi har en fader Abraham. Omvend, eller opgive dette koncept!

 

7) Da den sande troende producerer værdig omvendelse frugt?

Bekendende Jesus som Herre i dit liv i overensstemmelse med sandheden i Bibelen

Claudio Crispim

Nasceu em Mato Grosso do Sul, Nova Andradina, em 1973. Aos 2 anos, sua família mudou-se para São Paulo, onde vive até hoje. O pai ‘in memória’ exerceu o oficio de motorista de ônibus coletivo e a mãe comerciante, ambos evangélicos. Claudio Crispim cursou o Bacharelado em Ciências Policiais de Segurança e Ordem Pública na Academia de Policia Militar do Barro Branco e, atualmente exerce a função de Capitão da Policia Militar do Estado de São Paulo. É casado com Jussara e é pai de dois filhos, Larissa e Vinícius. É articulista do Portal Estudo Bíblico (www.estudosbiblicos.org), com mais de 360 artigos publicados e distribuídos gratuitamente na web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content